Mutaties


Alle mutaties betreffende uw vereniging, zoals nieuwe leden, adreswijzigingen, afvoeren van leden e.d. dienen direct opgegeven te worden aan het bondsbureau van de KNBB, postbus 135, 3420 AC Nieuwegein.

In beginsel heeft de secretaris van elke vereniging thans via de website van de KNBB toegang tot de geautomatiseerde ledenadministratie van de KNBB.

Voor het doorvoeren van mutaties, het opvoeren van nieuwe leden en het afvoeren van leden kunnen de secretarissen van de verenigingen de ledenadministratie aanklikken waarna zij via de hen verstrekte toegangscode de mutaties rechtstreeks door kunnen voeren. Na het uitvoeren hiervan zal het district de eerstkomende nacht een rapportage van de uitgevoerde mutaties ontvangen van het bondsbureau.

Mocht dit onverhoopt problemen geven dan kan het bondsbureau telefonisch worden benaderd. De mogelijkheid om mutaties schriftelijk door te geven is open gehouden. De ledenadministratie van de KNBB kan worden benaderd via tel. nr. 030-6008401

Klik hier om uw mutatie(s) door te geven.

NB: Zorg dat u naast de inlogcode van uw vereniging ook de persoonsgegevens van het aan te melden lid, zoals voornaam & achternaam, geboortedata, adres, postcode & woonplaats, telefoonnummer en E-mailadres bij de hand heeft. Ook geregistreerde leden kunnen zelf een mutatie doorgeven met behulp van verkregen inlogcode en bondsnummer.

Let op:
Voor de spelsoort driebanden klein 3e t/m de Extra klasse en driebanden groot 3e t/m A1 klasse alsmede de A klasse landscompetitie geldt dat de (nieuwe) leden aangemeld dienen te worden bij de Vereniging Carambole van de KNBB. Anders zijn zij niet speelgerechtigd.
KNBB - District Den Haag

K.v.K 40410750
Iban NL40INGB0000424451